Selecteer een pagina

Het verlies van een dierbare grijpt enorm in op iemands leven.
En juist op dat moment moeten er vaak complexe zaken geregeld worden. Juridisch, praktisch en administratief. Hierbij zijn energie en scherpte nodig. Juist in een tijd waarin u wel iets anders aan uw hoofd heeft.

Krijgt u te maken met het afwikkelen van een nalatenschap (erfenis). Welke stappen moet u dan zetten? Welke consequenties heeft het al dan niet aanvaarden van een erfenis? En wat gebeurt er als er geen testament is opgesteld?

Een beetje hulp van een professional is dan welkom!
Nalatenschapspraktijk Heerenveen staat voor je klaar.

Ik ben uw specialist in de regio

Nalatenschapspraktijk heerenveen

Bet u op zoek naar iemand die u kan bijstaan bij het afwikkelen van de ingewikkelde zaken rondom een nalatenschap?  Ik kan u helpen alles slagvaardig en kostenefficient af te wikkelen.

Dankzij heldere rapportage hebben de erfgenamen voortdurend compleet inzicht. Alle betrokkenen blijven continu op de hoogte van de voortgang. Het waarborgt dat de nalatenschap onpartijdig en eerlijk wordt afgewikkeld. 

Als erkend nalatenschapscoach ben ik opgeleid om mensen te begeleiden en ontzorgen die te maken krijgen met de afwikkeling van de erfenis (nalatenschap).
Voordat ik als coach begon heb ik veel ervaring opgedaan met mijn administratiekantoor. Omdat ik graag met mensen omga en het persoonlijke aspect erg belangrijk vind, ben ik mij gaan specialiseren in nalatenschappen en het helpen van mensen die daar, met alle beslommeringen die daar bij komen kijken, zelf niet uitkomen.

– Anna-Ietske Maeijer

Wat kan ik voor u doen?

In die moeilijke tijd vlak na een overlijden moeten er allerlei administratieve en juridische zaken worden geregeld. Op korte termijn dienen beslissingen te worden genomen met soms ingrijpende juridische en financiële gevolgen. Vaak zijn nalatenschappen ingewikkeld en complex en ontbreekt het aan kennis en tijd bij de nabestaanden of de executeur om een nalatenschap/erfenis zonder veel problemen af te handelen. De executeur is vaak een persoon die door de overledene is aangewezen om de nalatenschap af te handelen. In de praktijk is dit meestal het oudste kind.

Daarom wordt ook steeds vaker de hulp van een nalatenschapscoach ingeschakeld. 

Ik ben gediplomeerd nalatenschapscoach en begeleidt nabestaanden of een executeur bij de afhandeling van een nalatenschap.  

Wij helpen u in een lastige tijd

Als een naaste komt te overlijden dienen er veel administratieve en praktische zaken geregeld te worden. En u heeft al zoveel aan uw hoofd…

Nalatenschapspraktijk heerenveen

Wij komen bij u thuis

Wij komen bij u thuis om u te helpen. U hoeft niets voor te bereiden, wij nemen u de zorg uit handen.

Samen nemen we alles door

Alle zaken die moeten worden geregeld nemen we samen met u door.
Wij kennen de juist instanties en hebben alle benodigde gegevens.

We informeren iedereen

We informeren iedereen over het overlijden en geven uw verzoeken door. Dit gaat verder dan alleen opzeggingen en aanpassingen van de tenaamstelling.

Verdere afwikkeling

Wij beschikken over een uniek volledig geautomatiseerd systeem. Daarmee kunnen wij bij u thuis de zakenregelen.

Nadat iedereen de ingediende verzoeken heeft verwerkt, ontvangt u daarvan een bevestigingen met de juiste tenaamstelling.

Overzicht voor de toekomst

Indien gewenst brengen wij uw nieuwe financiële situatie helder in kaart.

Nieuws

NabestaandenZorg in How It’s Done op RTL Z

NabestaandenZorg in How It’s Done op RTL Z

NabestaandenZorg in How It's Done op RTL ZWij willen uw aandacht vestigen op een uitzending, op RTL Z, van het programma How It’s Done. Op zaterdag 18 juli om 17:00 uur wordt daarin uit de doeken gedaan hoe NabestaandenZorg, gebruikmakend van i-executeur,...

Lees meer
Goede doelen rekenen op miljarden uit erfenissen

Goede doelen rekenen op miljarden uit erfenissen

Goede doelen rekenen op miljarden uit erfenissen Erfenissen zijn een steeds belangrijkere bron van inkomsten voor goededoelenorganisaties. De komende jaren komen er miljarden euro's beschikbaar, is hun verwachting. De inkomsten uit

Lees meer
Facebook account, een baanbrekend vonnis

Facebook account, een baanbrekend vonnis

Facebook account, een baanbrekend vonnisFacebook moet de ouders van een overleden Duits meisje toegang geven tot het account van hun dochter. Voor het Duitse erfrecht is de inhoud van iemands Facebook-account net zoiets als een brief of een dagboek, oordeelde het...

Lees meer

Vrijblijvend kennismaken?

Ervaringen van klanten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut efficitur condimentum mauris. Mauris in consequat mauris. Quisque non maximus ipsum.
“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut efficitur condimentum lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut efficitur condimentum.”
Hiekepiek

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut efficitur condimentum lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut efficitur condimentum. Ut efficitur condimentum lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut efficitur condimentum.”
Hakkepak

“Ut efficitur condimentum lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut efficitur condimentum. Ut efficitur condimentum lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.”
Hoekepoek